Cyan Sani Villa Iphigenia

Cyan Sani Villa Iphigenia

Η βίλα ¨Ιφιγένεια¨ είναι μία όμορφη διώροφη κατοικία , με ιδιαίτερα κεντρική θέση ανάμεσα στις βίλες του λόφου. Στην μπροστά όψη της Βίλας βρίσκεται κήπος 450m² με γκαζόν και πεύκα, χώρος στάθμευσης για 1 όχημα ενώ την είσοδο κοσμεί μία μαρμάρινη τραπεζαρία εξωτερικού χώρου για 6 άτομα και ένα σιδερένιο τραπέζι του καφέ. Στην πίσω αυλή βρίσκεται ένας κήπος με λουλούδια καθώς και χώρος στάθμευσης για 2 οχήματα.

Περισσότερα..


Cyan Sani Villa Sofia

Cyan Sani Villa Sofia

Η βίλα ¨Σοφία¨ είναι μια όμορφη διώροφη ανεξάρτητη κατοικία, σε ξεχωριστή θέση εκτός οικισμού, τελείως ανεξάρτητη, και έχει θέα στην θάλασσα αλλά και στο πευκοδάσος. Ένας κήπος 2000m² από γκαζόν και πεύκα περιβάλει την βίλα, ενώ στην είσοδο της βρίσκονται 3 θέσεις πάρκινγκ. Στον κήπο υπάρχουν έπιπλα κήπου καθώς και μία αιώρα. Η βίλα μπορεί να ενοικιαστεί και ξεχωριστά ανά όροφο, ανάλογα με το συνολικό αριθμό των επισκεπτών.
Ο κάθε όροφος διαθέτει ιδιωτική ξεχωριστή είσοδο

Περισσότερα..


Cyan Sani Villa Elena

Cyan Sani Villa Elena

Η βίλα ‘’Έλενα’’ είναι μία όμορφη διώροφη κατοικία, που ανήκει σε κεντρικό οικισμό της περιοχής, με θέα στο πευκοδάσος. Ένας όμορφος κήπος 1000m² με λουλούδια και γκαζόν βρίσκεται στην μπροστά όψη της βίλας. Στην είσοδο βρίσκεται μια ξύλινη τραπεζαρία με 2 αναπαυτικές καρέκλες. Στην πίσω όψη της βίλας , υπάρχει μικρός κήπος με βεράντα και ένα τραπέζι με 4 καρέκλες. Θέση για πάρκινγκ υπάρχει στην είσοδο του οικοπέδου. Το κατάλυμα μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 6 άτομα ( ενήλικες ή παιδιά)

Περισσότερα..